Concertzender

Samen met Richard Frisart aka DJ El Fresco heb ik een maandelijks radioprogramma op de Concertzender, elke derde vrijdag van de maand, van 19:00-20:00 uur, te beluisteren via de kabel of via de website van de Concertzender. Tien dagen later, op maandag, wordt het programma herhaald, van 17:00-18:00 uur. Meteen ná de uitzending valt het programma online na te beluisteren op de website van de Concertzender.

Onze programmareeks, gestart in mei 2022, heet Tangos Despreciados en gaat over ondergewaardeerde, misprezen tango’s. Richard en ik volgen Joep à Campo op: van januari 2015 tot eind 2021 verzorgde hij maandelijks een tangoprogramma op de Concertzender (ook nog na te luisteren via de website).

Hoe te luisteren? Luister via de kabel of ga op de vermelde tijdstippen naar de website van de Concertzender en klik “Luister live”. Of gebruik de app. Alle programma’s van onze reeks kun je online naluisteren en vinden via deze link: https://www.concertzender.nl/programma_genre/tangos-despreciados__wereld-nl.